V-ati intrebat vreodata de ce va simtiti fara vlaga, obositi, somnorosi sau chiar depresivi?

Ei bine cauza poate fii chiar in locuinta voastra si ma refer in primul rand la unele plante care sunt adevarati vampiri energetici . Asa cum le spune si denumirea , aceste plante se hranesc cu energia noastra, distrugandu-ne invelisul karmic.

E foarte important sa le identificati si sa le eliminati din casa si totodata sa le inlocuiti cu donatori, adica plante benefice care ne dau energie.

In primul rand trebuie sa stiti ca nu este recomandat sa aveti plante in dormitor, cu atat mai mult orhidee. Chiar daca este o planta foarte apreciata orhideea va absorbi toata energia pozitiva din jurul ei, in special noaptea si dimineata.

Din aceiasi categorie, a vampirilor energetici, mai fac parte plante pe care cu siguranta fiecare din noi le avem sau le-am avut acasa :

Filodendronul, care pe langa furtul de energie este si foarte otravitor

Ferigile

 

Chiparosul

Tuia

Florile uscate

 

Dinte plantele benefice considerate donatori de energie cele mai comune sunt muscatele, in special cele cu flori rosii si albe.

muscate diverse
Muscata englezeasca
muscate rosii
Muscata rosie

muscate1

Ficusul e considerat si el foarte benefic pentru casa, la fel si cactusul, violetele, azaleea si ciclama.

Dintre plantele aromatice, foarte benefic este rozmarinul.

Florile taiate puse in vaza sunt benefice pana in momentul in care incep sa se usuce, asadar cand incep sa dea semne de ofilire cel mai bine este sa le aruncati.

Daca aveti curte sau gradina va sfatuiesc sa tineti cont ca anumiti pomi sau copaci va vor restabili echilibrul energetic. 

Dintre pomii donatori marul si prunul sunt foarte benefici, nu doar pentru fructe ci mai ales din punct de vedere energetic.

Mesteacanul, teiul, bradul, pinul, smochinul si palmierul va vor reda echilibrul prin simpla imbratisare a trunchiului.

mesteacan

tei

 

 

Cat priveste animalele de companie, poate stiti ca pisicile se aseaza de obicei in locurile unde exista energie negativa.

Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste feline au o particularitate in sensul ca pentru a supravietui au mereu nevoie de acest tip de energie.De aceea le putem surprinde cocotate pe aparate ce iradiaza, cum ar fi frigiderul, televizorul sau masina de spalat.

Totodata, pisica va lua de la noi energia negativa numai cand si cat trebuie.

Spre deosebire de pisici, cainii nu vor lua de la noi energia negativa, dar ne vor umple cu energia lor, iar ei se vor reincarca imediat cu alta…

Trebuie sa mai stiti ca daca nu dispuneti de suficient spatiu sau timp pentru un animalut mai mare puteti opta pentru pesti, care sunt si ei foarte benefici.

Ar trebui evitate insa reptilele, respectiv soparle, broaste sau serpi si insectele.

In ceea ce ma priveste, documentandu-ma pentru acest articol mi-am dat seama de 2 lucruri:

-tocmai ce am eliminat din dormitor orhideele si chiar dorm mai bine

-imi incep fiecare zi cu un ritual foarte benefic (nu ma refer la cafea!), imi imbratisez in fiecare dimineata catelul si chiar imi da o stare de bine!

Cam atat pentru azi, sper sa va fie utila postarea si tineti minte ca plantele si animalele dintr-o casa re-creeaza circulatia energetica din natura!

Hugs & Kisses,

Lu

 

Photos :Pinterest

Reclame